Inredningen spelar en stor roll på en restaurang och en pub. Det gäller att med inredningens hjälp skapa en miljö där gästerna trivs och känner sig välkomna. Att inreda med olika växter är väldigt tilltalande och ger ofta en härlig atmosfär. Om du vill ha blommor och växter att inreda med kan du gå in på https://flo-rea.com/ och kolla in deras stora sortiment av fröer. När du beställer fröer från https://flo-rea.com/ kan det samtidigt vara trevligt att beställa olika kryddor till köket. Det är något speciellt att odla restaurangens egna blommor och växter. Glöm inte att under sommarsäsongen dekorera kring ingången med exempelvis olika blomsterarrangemang. Det är också en bra idé att använda gröna växter som avskiljare mellan borden.

Belysningen är viktig för stämningen

När du ska inreda en restaurang eller pub ska du tänka på att verkligen inreda för gästen. Det är ett vanligt misstag många gör att inreda efter eget tycke och smak. Tänk istället vad gästen kan tänkas ha för behov och preferenser. Utgå helt enkelt från målgruppen när du inreder. Belysningen spelar en viktig roll i miljön på restaurangen. Det är en bra idé att inreda med flera olika typer av ljuskällor. Det får inte vara för skarp belysning men heller inte för svag. Det gäller att hitta en bra balans.

Textilier sätter stilen

Genom att använda textilier av olika slag kan du skapa rätt stämning. Använd gardiner, kuddar, mattor för att få rätt känsla på inredningen. Textilier är även enkla att byta ut om det finns ett behov av förnyelse.

Välj färgerna med omsorg

Vilken grundfärg som väggarna har spelar stor roll för den stilen som du vill ha. Balansera upp grundfärgen med en sekundärfärg och 1-3 accentfärger. Innan du köper några möbler eller målar något ska du bestämma vilken stil restaurangen eller puben ska ha och tänka igenom allt noggrant för att inredningen ska ha en tydlig röd tråd. Inredningen ska helst gå i samma linje med maten som serveras på restaurangen eller pubens nisch. När inredningen är genomtänkt in i minsta detalj kommer det att synas och uppskattas av gästerna.