Oavsett om du äger en väletablerad restaurang, driver en restaurangkedja eller äger ett café är det viktigt att dina anställda har på sig bra, tåliga och lämpliga kläder för arbetet. I ett kök hanteras mycket varma redskap och vätskor, vilket kan orsaka skada om din personal inte har korrekta plagg på sig.

Klädvalet på dina anställda kommer inte bara ligga till grund för hur pass skyddade och praktiskt klädda de är på arbetsplatsen, utan klädvalet kommer också avspegla din verksamhet. Därför kan det vara en god idé att kontakta ett tryckeri i Stockholm som kan hjälpa dig att skapa profilkläder. Profilkläder är kläder som har ditt företags logga på sig, t.ex. restaurangens namn. Detta får ditt företag att se mer professionellt ut, samtidigt som dina anställda slipper lägga ut pengar på egna kläder som kanske inte lämpar sig för ändamålet.

Vilka profilkläder ska man välja?

När du ska välja profilkläder till restaurangen är det viktigt att utgå från ert behov såväl som er standard. En finare restaurang kanske vill satsa på skjortor och mörka byxor, medan det avslappnade caféet tycker piké tröjor passar bättre. Marknaden är stor och idag kan du hitta alla möjliga kockkläder och förkläden som du kan trycka ditt företagsnamn på.

Välj ett seriöst tryckeri

Dina profilkläder ska kunna hålla länge. Därför är det viktigt att du väljer ett tryckeri som är seriöst och som har lång erfarenhet av branschen. Det bästa är dessutom om tryckeriet erbjuder kläder på plats, så att du kan lägga hela beställningen från ett och samma företag. Satsa på kläder av god kvalitet, eftersom du kommer tjäna på det i längden.