Att det finns många barer runt om i hela världen är inget som förvånar någon. Men vilka är egentligen de populäraste barerna?

Några av världens mest omtyckta barer

Om man tittar på Expressen lista finns de populäraste barerna framför allt i New York och London. Något som troligtvis inte höjer särskilt många ögonbryn. Engelsmännen har sedan länge varit duktiga på framför allt öl, och det har återspeglats genom ett stort antal barer runt om i landet, och på de brittiska öarna.

I USA finns det gott om engelska invandrare, framför allt från när landets tidiga historia. Det har gjort att många engelska barer upprättats på framför allt landets östkust, och därmed skapat många populära drickställen.

En av världens mest populära barer heter dock Floreria Atlantico och ligger i Argentinas huvudstad Buenos Aires. Den här baren tog sig 2019 upp på listan som världens tredje mest populär bar, och har både innan det och efter 2019 fortsatt varit väldigt omtyckta.

På topp 50-listan finns dock även en svensk bar. Om man åker lite norr om Stockholm, till Solna, finns The Winery Hotel. Det här är en takbar som under det senaste året klassades en av världens 50 bästa.