Att gå på restaurang är ett intresse som människor i alla åldrar kan ha. Men med dagens prishöjningar på el, livsmedel och drivmedel är det ibland svårt att få pengar över till härliga restaurangbesök. För seniorer som har gått i pension kan det finnas ännu mindre marginaler i ekonomin på grund av en mindre inkomst. Men för seniorer finns det några bra tips som kan hjälpa att få mer pengar över till restaurangbesök och andra nöjen. Det finns bland annat riktigt bra pensionärsrabatter att utnyttja.

Köp inget utan att ha kollat vilka pensionärsrabatter som finns

När du som senior köper saker och tjänster med pensionärsrabatter kan du helt enkelt få mer pengar över i plånboken som du sedan kan lägga på sådant du tycker är roligt. Det finns bland annat rabatter på tidningsprenumerationer, elavtal, mobilabonnemang, köksredskap och mycket mer. Kolla alltid in vilka pensionärsrabatter som är aktiva innan du köper något.

Öronmärk pengar för restaurangbesök

Ett tips är att du sparar alla pengar som du får över genom att nyttja olika rabatter på ett konto. Sedan när du har en viss summa kan du boka bord på en härlig restaurang och verkligen unna dig det. Förutom rabatter kan du även spara en hel del på att äta billigare, sänka elkostnaderna och dra ner på onödiga inköp.

Restaurang och bar